Campus Olímpia

Des de fa més de dues dècades, l’Ajuntament de Barcelona ofereix durant el període d’estiu una completa i variada oferta d’activitats d’educació en el lleure a través de la promoció esportiva i l’activitat lúdica i sociocultural.

Els destinataris principals de l’oferta de la Campanya Vacances d’Estiu són els nens i les nenes d’1 a 17 anys que viuen a la ciutat de Barcelona, que tenen a l’abast una oferta àmplia i variada d’activitats educatives i engrescadores per gaudir al màxim del període de vacances.

I entre totes elles hi destaca especialment l’oferta esportiva, amb molt de pes dins del programa, i que es concreta amb el Campus Olímpia i els Casals Esportius.

El Campus Olímpia ofereix esport i diversió per a infants de totes les edats i condicions, i en funció dels seus interessos.

D’aquesta manera, inclou un programa per joves, de 14 a 17 anys, un altre per infants de 3 a 6 anys, i activitats esportives relacionades amb la naturalesa, d’esports combinats o d’activitats específiques de pràctica d’un esport preferent, combinat amb altres esports complementaris i que estan enfocats a nens i nenes d’entre 6 i 16 anys. Al CEM Teixonera els nens podran optar per un campus poliesportiu o per campus específics de futbol, rugbi o pàdel.

Finalment, cal destacar els Casals Esportius, destinats a nens i nenes de 3 a 14 anys, que completen l’oferta esportiva del programa i que principalment es desenvolupen en centres educatius i entitats esportives de la ciutat.

L’èxit del Campus Olímpia és tal que des de fa anys en aquelles instal·lacions esportives (espais en què es desenvolupa principalment el programa) on es preveu molta demanda realitza un sorteig previ per determinar-ne l’ordre d’inscripció.