Rugbi

El Complex Esportiu Municipal Teixonera és la casa del rugbi barceloní. Les millores a la gespa dutes a terme el 2020 han convertit el camp en una instal·lació de primer nivell, perfectament homologada perquè en ella es puguin disputar partits oficials a el més alt nivell. Tot un luxe a Barcelona ciutat. A més de el mantell de gespa artificial, també s’han renovat els vestidors sota la gestió de la Fundació Marcet.

El camp és utilitzat habitualment per les seccions masculines i femenines de rugbi del FC Barcelona, ​​i per la masculina del Químic. En honor d’una major inclusió, la política del gestor preveu descomptes a les entitats amb equips femenins, amb l’objectiu de fomentar la participació de totes les categories en les activitats esportives.

A més dels equips que competeixen en lligues federades, el camp de rugbi també és utilitzat habitualment per l’Institut Ferran Tallada i la Fundació Adsis. El primer és un centre público d’educació secundària del Consorci d’Educació de Barcelona, un projecte esportiu que permet a les alumnes compaginar a els estudis i les seves carreres esportives. La Fundació Adsis és una entitat sense anim de lucre que, des de fa més de 50 anys, treballa per brindar oportunitats a persones que es troben en situacions de vulnerabilidad.